Vores køretøjer

Hos HC Container mener vi, at man sagtens kan drive forretning, samtidig med at man tager hensyn til både miljø og trafiksikkerhed.

Derfor består vores vognpark udelukkende af køretøjer med euronormer 5 + 6, der er godkendte til at køre i landets miljøzoner, ligesom vi også bruger hydraulik (vegetabilsk olie), som er et bæredygtigt alternativ, der betyder, at hvis køretøjet lækker, er der ingen miljømæssig risiko forbundet hvis olien skulle havne i kloakker eller lignende.Hver gang HC Container indkøber nyt materiel, bliver der først og fremmest tænkt på miljøet. Alle vores køretøjer er derfor i dag udstyret med røgrensningsudstyr og når vi forøger eller udskifter vognparken, køber vi altid den mest miljøvenlige lastbil.

For at fremme trafiksikkerheden har vi investeret ekstra i sikkerhed. Formålet er at reducere antallet af ulykker samt skabe bedre og mere sikre arbejdsbetingelser for vores chauffører.På trods af de ekstra omkostninger, der er forbundet med det nye sikkerhedsudstyr, er vi sikre på, at det er en god investering for såvel de bløde trafikanter som for chaufførerne, der har fået bedre og mere sikre vilkår at udføre deres arbejde under.

Vores tunge køretøjer er alle udstyret med:


· Ekstra lave sideskørter i begge sider

· Lavprofildæk for at reducere frihøjden

· Luftaffjedring sænket til lavest mulige køreniveau

· Højresvings- og bakkamera med kombineret monitor

· Ekstra siderude i førerhuset for bedre udsyn

· Akustisk alarm for at advare gående og cyklende

· Automatgear, så chaufføren kan koncentrere sig om kørslen og trafikken

Busser er sjældent involveret i højresvingsulykker. Det har givet inspiration til udformningen af vores lastbiler, som er ekstra lave og med bedre udsyn fra chaufførens plads.

Vi er hele tiden i dialog med vores chauffører omkring udformningen af lastbilerne og sikkerhedsudstyret - ganske enkelt for at opnå den bedst mulige trafiksikkerhed for både vores chauffører og de bløde trafikanter.

Din indkøbsvogn


PostnummerXXXX
Indhold-
Total-
Heraf moms-